Συχνές Ερωτήσεις

Τι κάνω σε περίπτωση ατυχήματος;

Σε περίπτωση ατυχήματος καλείτε το τηλέφωνο της φροντίδας ατυχήματος που βρίσκεται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σας έχουμε παραδώσει. Ενημερώνετε την εταιρία για τον τόπο και τις συνθήκες που έγινε το τρακάρισμα και περιμένετε τον συνεργάτη να έρθει, ώστε να κάνει καταγραφή του συμβάντος.

Τι έγγραφα χρειάζονται ώστε να συναφθεί ασφαλιστήριο συμβόλαιο οχήματος;

Tα έγγραφα που χρειάζονται είναι η άδεια του οχήματος σας και το εν ισχύ δίπλωμα οδήγησης σας.

Πώς μπορώ να πληρώσω το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου;

Το συμβόλαιό σας μπορείτε να το εξοφλήσετε  είτε με μετρητά και πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, είτε μέσω e-banking. Η εξόφληση του ασφαλιστηρίου με μετρητά μπορεί να γίνει είτε στο δικό μας χώρο, είτε στο δικό σας  χώρο από συνεργάτη μας. Η αποστολή του συμβολαίου σας γίνεται και διαδικτυακά μέσω  της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης.

Πώς μπορώ να παραλάβω το ασφαλιστήριο συμβόλαιό μου;

Η αποστολή του συμβολαίου σας γίνεται διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης ή να το παραλάβετε από τον χώρο μας.

Ποιες πληροφορίες χρειάζεστε ώστε να δώσετε προσφορά για το όχημά μου;

Oι πληροφορίες που χρειαζόμαστε για να σας δώσουμε προσφορά βρίσκονται στην άδεια και το δίπλωμα σας και πιο συγκεκριμένα είναι οι εξής:

  1. Ημερομηνία 1ης Αδείας Οχήματος
  2. Διεύθυνση
  3. Φορολογήσιμοι Ίπποι
  4. Αριθμός Κυκλοφορίας
  5. Μάρκα και μοντέλο
  6. Αξία οχήματος (εφόσον επιλέξετε καλύψεις κλοπής ή φωτιάς)
  7. Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ) Ιδιοκτήτη
  8. Ημερομηνία γέννησης οδηγού
  9. Ημερομηνία διπλώματος οδηγού

 

Πώς ενημερωνόμαστε για τη λήξη του συμβολαίου;

Λίγες μέρες πριν τη λήξη του συμβολαίου σας, καλούμε στο τηλέφωνο επικοινωνίας που μας έχετε δώσει και σας ενημερώνουμε επίσης με γραπτό μήνυμα σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η επικοινωνία.

Τι κάνω σε περίπτωση που με τρακάρει ανασφάλιστο όχημα;

Σε περίπτωση που το υπαίτιο όχημα στο ατύχημα είναι ανασφάλιστο, έχουμε προβλέψει και τα ασφαλιστήρια συμβόλαια που σας προτείνουμε καλύπτουν τέτοια συμβάντα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι στον τόπο του ατυχήματος να καλέσετε την τροχαία ώστε να καταγράψει την υπαιτιότητα του ανασφάλιστου οδηγού και να μας προσκομίσετε το δελτίο συμβάντος.

Αν τρακάρω με όχημα που η ασφάλεια του είναι εκτός φιλικού διακανονισμού;

Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία του τρίτου. Εμείς θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας να σας συμβουλέψουμε σε οτιδήποτε κι αν χρειαστείτε.

Πότε πρέπει να υπάρχει κάλυψη νέου οδηγού (επασφάλιστρο) στο συμβόλαιο του οχήματος μου;

Νέος οδηγός θεωρείται το πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει το 23ο έτος της ηλικίας του και είναι κάτοχος άδειας οδήγησης. Εάν αποκτήσει την άδεια οδήγησης μετά τα 23 του χρόνια, τότε θεωρείται νέος οδηγός για ένα (1) και μόνο έτος.

Αν παρκάρει κάποιος μόνιμα το αυτοκίνητο του χωρίς να κυκλοφορεί απαλλάσσεται από την υποχρέωση να το ασφαλίσει;

Όχι. Κάθε όχημα που φέρει πινακίδες οφείλει να είναι ασφαλισμένο. Μόνο εάν ο ιδιοκτήτης έχει καταθέσει τις πινακίδες του στην εφορία απαλλάσσεται από την ασφαλιστική του υποχρέωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση παρανομεί και του επιβάλλεται πρόστιμο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση

Κατάστημα Αθήνας
Λιοσίων 190, 10445, Αθήνα
Κατάστημα Νέας Ιωνίας
Λεωφ. Ηρακλείου 202, Νέα Ιωνία, 14231

Τηλ. Επικοινωνίας

210-8542889
210-8542091
(Viber) 6946162162

Email

info@asfaliseme.gr